LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Versioni qesharak me çmime marramendëse të artikujve të përditshëm

Versioni qesharak me çmime marramendëse të artikujve të përditshëm

Gjithkush që lexon këtë artikull do të kuptojë shumë shpejt se aktualisht ai zotëron të gjithë versionet normal të artikujve në këtë listë. Ujë në shishe, letër higjienike dhe bluza, artikuj mjaft tipik që mund t’i keni në shtëpinë tuaj.

Megjithatë, njerëzit çmendurisht të pasur kanë gjetur një mënyrë për të marrë artikuj në dukje normale dhe t’i bëjë ata të kushtojë disa miliard herë më tepër. Unë nuk jam i sigurt nëse duhet të ndihemi të neveritur apo të impresionuar nga ky fakt.

Është e vështirë të mos çmendesh në fakt, duke u shtyrë nga mendimi se ka njerëz në botë që vërtetë nuk e kanë problem aspak të përballojnë vlera mjaft të larta për sende të tilla. Pak më poshtë do të mund të shikoni të gjithë objektet e rënditura që vlejnë sigurisht shumë më tepër se ato që zotërojmë.

Përgatiti Zathur

 

 

Loading...
More in Kuriozitete, Lifestyle
Burri që ka më tepër se 60 vjet që nuk lahet

Close