LAJMI I FUNDIT
Home . Kuriozitete . Shendeti . Veshjet që dëmtojnë shëndetin

Veshjet që dëmtojnë shëndetin

Reçipetat e ngushta- Pengojnë zhvillimin e gjoksit, tonifikimin e tij, e bëjnë më të lëshuar dhe i prishin formën. Rripi i shtrënguar- Shkakton dhimbje në pjesën e belit, si dhe stimulon shfaqjen e tuleve përreth belit, por shkakton…

Reçipetat e ngushta- Pengojnë zhvillimin e gjoksit, tonifikimin e tij, e bëjnë më të lëshuar dhe i prishin formën.

Rripi i shtrënguar- Shkakton dhimbje në pjesën e belit, si dhe stimulon shfaqjen e tuleve përreth belit, por shkakton edhe probleme në ecje.

Portofoli në xhepin e pasëm- Mund të shkaktojë probleme në ecje, shpërqendrim dhe shtrëngim të vjeshjes duke u pasuar me mungesë komforti dhe siklet në lëvizje.

Të brendshme tyli- Shpesh shkaktojnë kruajtje, por edhe mungesë rehatie dhe higjiene. Takat e larta-

Përdorimi i shpeshtë i takave të larta mund të ndryshojë fizionominë e këmbës, mund të shkaktojë çrregullime në kolonën vertebrale, në gishta dhe në gjunjë, përveçse siguron edhe një ecje të çekuilibruar.

Loading...
More in Shendeti
Si e bëri këtë Davinci (Foto)

Close