LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Blog . Vjen paralajmërimi t.ronditës i profesor Kabos: Ky është kodi m.afioz! Do të shohim llahtare në politikën shqiptare

Vjen paralajmërimi t.ronditës i profesor Kabos: Ky është kodi m.afioz! Do të shohim llahtare në politikën shqiptare

Ciklin e akuzave të ndërsjellta të politikanëve dhe mos dhënien e llogarisë për akuzat që u bëhen, profesor Përparim Kabo e ka konsideruar si ‘kod të mafies’.

“Kjo sjellje është sipas kodit të mafies, duke paralajmëruar njëri tjetrin në distancë: nëse unë kam përfituar në një tender, ti ke përfituar në një tender tjetër. Prandaj hajde të bëjmë një pakt dhe të mos i prekim këto plagë. Deklarimi i pasurisë dhe ligji antimafia i ka nxjerrë zbuluar. Kur të ndodhë pastrimi në politikë ne do të shohim llahtare”, tha Kabo në Top Talk.

Loading...
Mos e Humbisni
Lul, faqja juaj e zezë nuk mund të bëhet e florinjtë me ngjyrën e m-së që hani çdo ditë!

Close