LAJMI I FUNDIT
Home . Aktualitet . Vodafoni, ky hajdut i përditshëm i xhepave të shqiptarëve nuk ndalet

Vodafoni, ky hajdut i përditshëm i xhepave të shqiptarëve nuk ndalet

Vodafonë ngre çmimet e bisedave telefonike për abonentët me kontratë një mujore. Duke mbingarkuar qytetarët shqiptarë si në asnjë vend tjetër të botës me tarifa telefonike të papara. Nëse në shumë vende paketat telefonike të ofrojnë mundësi përfitimi në këmbim të shtimit të bisedave brenda dhe jashtë vendit, me abonentë të së njejtës kompani apo të tjera homologe, në Shqipëri ndodh e kundërta. Bëhen oferta pa fund, me idenë për të treguar se abonenti është përfitues, por në vend që të ulet pagesa për çdo impuls dhe bisedë telefonike celulare, ajo shtohet e shtohet pafund.

Duke gjetur mënyra ‘efikase’ për zhvatur qytetarët. Këtë ka bërë dhe kompania celulare Vodafonë për këtë muaj dhe për të tjerët në vijim. Nuk është mjaftuar që muajin e ka bërë me 28 ditë, ndërkohë që vetëm shkurti është muaji që ka 28 ditë kalendarikë, tashmë ka rritur dhe çmimet. Më konkretisht, në celularët e abonentëve në vend që të paguajnë 10 mijë lekë të vjetra për një shërbim të tillë: “Paketa juaj është aktive dhe përmban  2000 minuta kombëtare, 2000 SMS me Vodafone, 200 SMS nder/kombetare, 2GB internet me shpejtësi maksimale për tu përdorur”, çmimi është rritur në 11 mijë lekë të vjetra për të gjithë abontët që bëjnë ofertën një mujore për muajin “Vodafon” me 28 ditë kalendarike.

Ndërkohë çmimi i bisedave telefonike për abonentët që kërkojnë dhe minuta ndërkombëtare është rritur akoma më shumë, dhe me 2 mijë lekë të vjetra. Kështu, në celularët e abonentëve në vend që të paguajnë 12 mijë lekë të vjetra, kjo ka qënë tarifa, për një shërbim të tillë: “Paketa superiore 4 javore e cila përmban 2GB internet me shpejtësi 3G/4G, më pas internet pa limit me shpejtësi të reduktuar, 2000 minuta kombëtare, 2000 SMS me Vodafone, 200 SMS nder/kombetare si dhe 10 minuta ndërkombëtare me 30 shtete”, çmimi është rritur në 14 mijë lekë të vjetra.

Në këtë mënyrë qytetarët janë me të vërtetë shumë të indinjuar me këtë vjedhje të hapur që u bëhet, pa llogaritur këtu bezdinë që u shkaktohet nga pyetjet dhe sondazhet e shumta steriotipe të kompanisë që nuk dëgjon por vetëm bën pyetje pa sens nëse janë të kënaqur me shërbimin e Vodafonë.

Dhe për më tepër me cilësinë e keqe të shërbimit ku shpeshherë është vështirë të komunikosh dhe abonentët brenda kompanisë madje dhe brenda grupit.

Kjo është një vjedhje e hapur që vetëm në Shqipëri ndodh. Në shkrimet në vijim do të kemi dhe fakte të tjera që do ti bëjnë publike./Pamfleti.com

Komento
Loading...

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550   CAS-002   CISM   200-125  , PMP   000-089   CCA-500   MB2-704   350-080   JN0-360   810-403   70-177   350-001   350-001   PMP   OG0-093   2V0-621D   CCA-500   210-065   352-001   101   102-400   MB2-707   70-178   JN0-102   640-911   ICGB   350-001  

Mos e Humbisni
“Lua-jan” o im vëlla ma jep dhe luaneshën në çadër hua që ta…

Close