Gjyshja dhe gjyshi im

Gjyshja dhe gjyshi im

Nga Ben Blushi Gjyshja ime Mynever Shuteriqi është 99 vjeç. Gjyshi Dhimitër Shuteriqi duhet të ishte 108 vjec. Ata jetuan bashkë 60 vjet. Në 20 vitet e fundit që Dhimitri...

Read more

Këta burra nuk i njoh. I kam takuar në repartin e zjarrfikësve në Durrës, ndërsa zhvilluam një trajnim me të rinj vullnetarë për emergjencat civile. Gjatë vitit që shkoi kam...

Read more
Page 2 of 220 1 2 3 220

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.