Kur u ndërtua, PD s’la gjë pa thënë kundër projektit të sheshit “Skenderbej”. Por sot, Kryetari i PD, Lulzim Basha është parë teksa shijon motin e mirë dhe pamjen qetësuese...
Kreu i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi, përmes një postimi në rrjetin social Facebook se nga njëra anë gjëmojnë daullet e rindërtimit prej tërmetit dhe nga ana tjetër topat e luftës...
Ilir Meta i ftuar nga skaparliu i tij që e ka merak sa herë që del për xhiro nga Amerika teksa ka komentuar paketën ‘Anti-KÇK’ që po godet eksponentë të...
Shtohen sinjalet se politika shqiptare po hyn në rrugën e duhur. Marrëdhëniet Rama-Meta duket sikur janë qetësuar, ndërsa sinjale pozitive janë dhënë edhe sa i takon raportit Rama-Basha. Kryeministri ndodhet...
Avokati Saimir Vishaj u shpreh se deri më tani SPAK-u nuk e ka dhënë produktin e tij pasi duhet të merret me kryeministra, presidentë dhe ministra. “SPAK deri më tani...
"Shqipëria nuk do të 'qëndrojë pas derës së Evropës dhe të qajë' që ajo të hapet", i tha AFP-së, kryeministri Edi Rama duke theksuar se Tirana duhet të përqendrohet në...
Kryetari i LZHK-së Dashamir Shehi la të hapur mundësinë e prishjes së aleancës me kreun e opozitës Lulzim Bashën, nëse ky i fundit e lë jashtë listave të deputetëve në...
Kreu i Republikës së Re Lulzim Basha, ashtu siç e ka paralajmëruar edhe më parë edhe CNA.al, po mundohet të bëjë një sërë videosh për të përmirësuar imazhin e tij...
Korrupsioni, përparimi ekonomik, sundimi l ligjit, bashkëpunimi rajonal – lista e pritshmërive ndaj Albin Kurtit si kryeministër është e gjatë – edhe në Gjermani. Disa reagime. Nga Gjermania zyrtare pritet...
Sekretari Amerikan i Shtetit Mike Pompeo do të takohet sot me kryeministrin Edi Rama, në Departamentin e Shtetit. Takimi i kryeministrit Rama me Mike Pompon do të zhvillohet në orën...