Tryeza e reformës zgjedhore duket se po i prish planet presidentit Ilir Meta për të nisur protestat kundër qeverisë. Gjatë nëntorit, presidenti bëri të ditur se do të zbresë në...
Ndonëse ka vetëm dy ditë që ka marrë zyrtarisht detyrën, të shumtë janë politikanët dhe zyrtarët e lartë që i kanë uruar suksese në punën e saj fisnike ambasadores së...
Partia Demokratike po përpiqet të mbajë gjallë dosjen “184”, që ka të bëjë me përgjimet e fushatës zgjedhore për Bashkinë e Dibrës më 2016. Në fakt, aryseja përse dosja “184”...
Zëdhënësja e ish-kryeministrit Sali Berisha, pas një mungese të gjatë në media ka rrëfyer të gjithë jetën e saj. Ajo ka folur për herë të parë dhe për faktin që...
Ramush Haradinaj përballë gazetarëve ka folur edhe për çështjen e shumë përfolur për shkëmbimin e territoreve Kosovë-Serbi. Gazetari Enton Abilekaj që e pyeti nësa SHBA ka qenë pro kësaj ideje...
Sali Berisha i ftuar nga miku i tij Fevziu për tu shtuar dozën e mllefit dhe urrejtjes ndaj tij tha se opozita, por jo vetëm edhe qytetarët, duhet të kërkojë...
Prokuroria Speciale Anti-Korrupsion nisi sot hetimet për kryebashkiakun e Bulqizës, Lefter Alla, pas publikimit nga Televizioni ABC NEWS të një videoje, ku sipas autorëve, ai shfaqet duke thithur kokainë. Gazetari...
Gazetari Artan Hoxha u pyet edhe për deklaratën e Lefter Allës i cili ka thënë se në nxjerrjen e videos ku shfaqej duke konsumuar kokainë kishte kontribuar Partia Demokratike dhe...
Kryeministri Edi Rama ka shkuar në Itali mëngjesin e sotëm, ku pritet të zhvillojë një sërë takimesh të rëndësishme. Pak minuta më parë nëpërmjet një video në rrjetet sociale, kryeministri...
Sali Berisha ka reaguar mbi publikimin e lobimit të Lulzim Bashës në gazetën gjermane ‘Bild’, artikull që më pas u fshi, ku e quan shkrimin një trillim të kryeministrit Edi...